Σεισμός 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Doğanşehir της Μαλάτια. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε σε βάθος 13,9 χιλιομέτρων υπόγεια και έγινε αισθητός στις γύρω επαρχίες και περιοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Προεδρείου Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD), σεισμός 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Doğanşehir της Μαλάτια στις 10.48.
Σημειώνεται δε ότι το Παρατηρητήριο Καντίλι ανακοίνωσε το μέγεθος του σεισμού στα 4,7 Ρίχτερ.
Τι ανέφερε το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο
Σύμφωνα με τις ενδείξεις του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού στην Τουρκία εντοπίζεται 46 χιλιόμετρα, Δυτικά-Νοτιοδυτικά της πόλης Αντιγιαμάν, στην επαρχία της Μαλάτειας.
Tο επίκεντρο του σεισμού στην Τουρκία εντοπίζεται 46 χιλιόμετρα
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας