Ο ηλικιωμένος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο ηλικιωμένος βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ σοβαρότερο όλων είναι το εισπνευστικό έγκαυμα που έχει υποστεί.
Ο 73χρονος υπέστη τα εγκαύματα στη μεγάλη φωτιά της Ιεράπετρας το περασμένο Σάββατο, ενώ προσπαθούσε να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης, την ώρα που οι φλόγες πλησίαζαν στο σπίτι του.
Ο τραυματίας παρελήφθη το Σάββατο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.