Ο Ρίσι Σούνακ ζητά συγγνώμη που φόρεσε αθλητικά παπούτσια Adidas Samba
«Είμαι παλιός θιασώτης» λέει Ο πρωθυπουργός ενώ υπερασπίζεται την αγάπη του για τα παπούτσια -οι επικριτές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι «το κατέστρεψε για όλους».
«Είμαι παλιός θιασώτης» λέει o πρωθυπουργός της Βρετανίας ενώ υπερασπίζεται την αγάπη του για τα παπούτσια -οι επικριτές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι «το κατέστρεψε για όλους».
Ο Ρίσι Σούνακ ζήτησε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς των αθλητικών παπουτσιών Adidas Samba, αφού κατηγορήθηκε ότι κατέστρεψε την αξιοπιστία του στυλ τους όταν φωτογραφήθηκε να τα φοράει συνδυάζοντάς τα με τη γνωστή γκαρνταρόμπα του πολιτικού.
Ζήτησε συγγνώμη αφού εθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια σε συνέντευξη στην Downing Street, συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο, ναυτικό chinos και μαύρες κάλτσες
Photo: YouTube
Eθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε ότι φορούσε τα γερμανικά αθλητικά παπούτσια «για πολλά χρόνια» και ότι ήταν «μακροχρόνιος θιασώτης» της μάρκας.
Ζήτησε συγγνώμη αφού εθεάθη να φοράει τα γκρι, λευκά και μαύρα αθλητικά παπούτσια σε συνέντευξη στην Downing Street, συνδυασμένα με λευκό πουκάμισο, ναυτικό chinos και μαύρες κάλτσες.
Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν αυτομάτως ότι θα πουλήσουν τα παπούτσια τους στο διαδίκτυο, καθώς ο Σούνακ είχε καταστρέψει την εμφάνιση για όλους.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Το πρώτο του ζευγάρι Adidas
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του LBC, ο Σούνακ δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από την κοινότητα των Samba. Αλλά, προς υπεράσπισή μου, θα έλεγα ότι φοράω αθλητικά παπούτσια Adidas, συμπεριλαμβανομένων των Samba -και άλλων, στην πραγματικότητα- για πολλά, πολλά χρόνια.
»Το πρώτο ζευγάρι μου το πήρε ο αδελφός μου πριν από πολλά, πολλά χρόνια -το πρώτο μου ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών Adidas ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Από τότε δεν έχω κοιτάξει πίσω. Έτσι, είμαι ένας μακροχρόνιος θιασώτης τους».
*Με στοιχεία από theguradian.com
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;