Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 66χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε από την περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, στην Κόρινθο, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το korinthostv.gr, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη.
Τότε ήταν που τον είδαν τελευταία φορά να αναχωρεί από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Το όχημα του εντοπίστηκε στην παραλία Κεγχρεών.
Ο άνδρας εθεάθη τελευταία φορά την Τρίτη όταν αναχώρησε από το ξενοδοχείο του – Το αυτοκίνητό του έχει εντοπιστεί στην παραλία Κεγχρεών
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου συμμετέχει το Λιμεναρχείο Κορίνθου, η Πυροσβεστική, αστυνομικοί του Α.Τ. Κορίνθου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον εκπαιδευμένο σκύλο.
Η εξαφάνιση του 66χρονου στην Κορινθία δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.