Μαχαίρωσαν άνδρα στα Πατήσια
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στα Πατήσια, καθώς ένας άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής.
Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης είναι 35χρονος με καταγωγή από την Κούβα, ενώ το θύμα -που έφερε τραύμα κάτω από το λαιμό- ήταν 27 ετών επίσης Κουβανός.
Μετά το περιστατικό, ο δράστης δεν επιχείρησε να διαφύγει, αλλά αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.
Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, αποκλείοντας το χώρο, ενώ τους δύο άνδρες παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον άνδρα στην επίθεση, αν και κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών για μια γυναίκα.
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
- Γροιλανδία: Η Δανία στέλνει επιπλέον στρατό στο νησί – «Αν εισβάλει ο Τραμπ θα γίνει πόλεμος»
- IHSANE Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

