Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Κίναν Έβανς και τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκίτις Μπλαζεβίτσιους να σχολιάσει ενδεχόμενη μετακίνηση του Αμερικανού στους Πειραιώτες.
Ο Μπλαζεβίτσιους έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο η πιθανή αντικατάσταση του Αϊζάια Κάνααν από τον Έβανς θα αποδειχθεί σωστή κίνηση για τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Μιλώντας για τον Κίναν Έβανς, έκανα τη σκέψη ότι πρόκειται για πιθανή προσθήκη του Ολυμπιακού και περίπου πρότεινα ότι αν ερχόταν, θα αντικαθιστούσε τον Αϊζάια Κάνααν. Πλέον δεν ξέρω αν στην πραγματικότητα είναι μια αναγκαία κίνηση.
Ο Κάνααν είναι ενταγμένος στο σύστημα της ομάδας και έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες στο σκοράρισμα όπως όταν βρισκόταν στην Ούνικς, όπου ήταν ο ηγέτης της. Ποιος λέει ότι αν ο Κίναν Έβανς πάει στον Ολυμπιακό, δεν θα έχει μειωμένο ρόλο και δεν θα έμοιαζε όπως μοιάζει ο Κάνααν στον Ολυμπιακό;»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League