Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τον Τσιτσιπά (2-1, vids)

Νέα ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τον Τσιτσιπά (2-1, vids)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ του Ντούσαν Λάγιοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και με 5-7, 6-4, 6-2 προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καταπληκτικός στο τρίτο σετ όπου πήρε δύο συνεχόμενα «love game» και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σέρβο.

Στα μισά του δεύτερου σετ, ο Λάγιοβιτς έκανε παράπονα στον διαιτητή για την… επικοινωνία ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον πατέρα του.

Ο Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, στη συνέχεια πίεσε τον Λάγιοβιτς, έκανε το πρώτο break στο δεύτερο σετ και κάπου εκεί ήταν η αρχή της ανατροπής.

Αυτό δεν έκοψε την… φόρα του Στέφανου που πήρε το 2ο σετ με 6-4 και πήγε με εξαιρετικό μομέντουμ στο ξεκίνημα του τρίτου.

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μοναδικό 3ο σετ, πήρε τρία σερί «love games», ο Σέρβος δεν είχε απάντηση και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τσιτσιπά να τελειώνει εύκολα το 3ο σετ με 6-2.

Back to back τελικοί

Αυτός είναι ο 29ος τελικός για τον Τσιτσιπά, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στον αντίστοιχο του Μόντε Κάρλο. Ο Ελληνας τενίστας είχε αντιμετωπίσει και πάλι τον Κάσπερ Ρουντ και είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0 σετ, φτάνοντας στον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2024. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πλέον 10 συνεχόμενες νίκες και αύριο στον τελικό φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και να κατακτήσει δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024