Συγκλονίζει η Έβελυν Καζαντζόγλου – «Με έριχναν στις λάσπες και μου κολλούσαν τσίχλες στα μαλλιά»
Συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για τα παιδικά της χρόνια το μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου.
Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το bullying που έχει βιώσει. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του «My Style Rocks» εξήγησε στην εκπομπή «Γεια σου» πως στο παρελθόν ήταν πολύ κλειστή, με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την παραγκωνίσουν.
«Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά, σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα. Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούριο περιβάλλον, που δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πολύ προστατευτικοί. Επειδή όμως δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, με είχαν κάπως παραγκωνίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν είχα extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες»
Εξήγησε πως ο χαρακτήρας της δεν τη βοηθούσε ιδιαίτερα να κοινωνικοποιηθεί. «Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες, οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν η μαμά και ο μπαμπάς μου υπερωρίες, να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές», συμπλήρωσε.
Ήταν αυτές οι άσχημες συμπεριφορές που, όπως σημείωσε, την έκαναν να εξελιχθεί στην προσωπικότητα που είναι σήμερα.
«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω, δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει αυτό οποιοδήποττε παιδί, αλλά αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μη βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους», είπε κλείνοντας.
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442