Αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης το σήμα ενός αεροπλάνου τύπου Boeing 737, που ζητούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το αεροσκάφος της εταιρείας Transavia εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα στο Παρίσι.
Απογειώθηκε στις 3 μ.μ και είκοσι λεπτά αργότερα στις 3.20 μ.μ χρειάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 3.41 μ.μ.
Για την αναγκαστική προσγείωση ενεργοποιήθηκε για προληπτικός λόγους και η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναγκαστική προσγείωση κρίθηκε απαραίτητη όταν μπήκαν πτηνά στους κινητήρες του αεροπλάνου.
Λίγο μετά τις 4 το αεροπλάνο απογειώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.