Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς ο Χουάντσο ο Παναθηναϊκός - Νοκ-άουτ ο Μπόλντγουιν για την Μακάμπι

Χωρίς ο Χουάντσο ο Παναθηναϊκός – Νοκ-άουτ ο Μπόλντγουιν για την Μακάμπι

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από το Game 2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι – Χωρίς Μπόλντγουιν οι Ισραηλινοί.

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί, τελικά, ο Παναθηναϊκός στο Game 2 των play-offs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15), αφού ο Ισπανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και δεν θα ενισχύσει τους πράσινους στον σημερινό αγώνα.

Η παρουσία του κρίθηκε αδύνατη από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού», το οποίο τώρα επικεντρώνεται σε όσα ακολουθούν στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα επιδιώξει να απαντήσει στο break των Ισραηλινών στο Game 1.

Την τελευταία θέση στη δωδεκάδα των πρασίνων πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας, ένας παίκτης δηλαδή που μπορεί να παίξει στο «3» και το «4» αν χρειαστεί.

Ως εκ τούτου, οι 12 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν είναι οι εξής: Σλούκας, Γκραντ, Βιλντόσα, Αντετοκούνμπο, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μαντζούκας, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι

Οριστικά χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν θα παραταχθεί στο Game 2 της σειράς η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ο Αμερικανός αν και βγήκε στο παρκέ, δεν συμμετείχε στα καθιερωμένα σουτάκια της ομάδας του, αφού είναι ντυμένος με… και κάθισε αμέσως στον πάγκο της Μακάμπι. Θυμίζουμε πως, ο γκαρντ των Ισραηλινών είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο 4ο δεκάλεπτο του πρώτου παιχνιδιού και παρόλο που ο ίδιος είχε πει πως θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς, τελικά δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024