Μετά την ανάδειξη του Βασίλη Σπανούλη ως κορυφαίου προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 στο Basketball Champions League, άλλη μια διάκριση για το Περιστέρι, καθώς ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Τον Ράγκλαντ πλαισιώνουν οι Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), που ήταν και ο MVP της διοργάνωσης, Κέντρικ Πέρι (Μάλαγα), Όστιν Γουάιλι (Τόφας) και ο Ντέιβιντ Κράβις (Μάλαγα).

Μια σπουδαία διάκριση για τον Αμερικανό γκαρντ του Περιστερίου, που επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Ο άσος της ομάδα των Δυτικών Προαστίων ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής διοργάνωσης, με τον έμπειρο γκαρντ να βοηθάει τα μέγιστα το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη στην εξαιρετική πορεία που έκανε στο Basketball Champions League.

Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συμπεριλήφθηκε ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα, μαζί με τους Ντίλαν Ένις (Μούρθια), Λέβι Ράντολφ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Ντίλαν Οσετκόφσκι (Μάλαγα) και Βέρνον Κάρι (Καρσίγιακα). Καλύτερος αμυντικός αναδείχθηκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που αγωνίζεται στη Μούρθια.

Υπενθυμίζουμε ότι το Περιστέρι θα αγωνιστεί με την Μούρθια στο μικρό τελικό, ενώ στον μεγάλο τελικό η Μάλαγα θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: