Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (28/4, 17:00), για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκα στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κάρμο, Ορτέγκα, Ντόι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Καμπράλ, με τον Βάσκο προπονητή σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι να προαναγγέλλει αλλαγές στο παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με την Άστον Βίλα στην Μεγάλη Βρετανία, για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Λαμία απαρτίζουν οι: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/04, 17:00) απέναντι στη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος που έγινε το Σάββατο (27/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστά τα ονόματα που συγκροτούν την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024