Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Την Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 22:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Europa Conference League.

Αύριο Κυριακή (28/4) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, με την ΠΑΕ να ενημερώνει τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσα βρεθούν στην Αγγλία.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στην ενημέρωσή της, κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «Villa Park» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των ελάχιστων εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/04 (10:00 – 13:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας και των υπολοίπων θυρών και ο οποίος θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024