Στον Γουέιντ Μπόλντγουιν και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ ενόψει του Game 3 της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό (30/4, 20:00) για τα playoffs της Euroleague αναφέρθηκε ο προπονητής των Ισραηλινών, Όντεντ Κάτας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μακάμπι, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αύριο θα κάνει νέα μαγνητική και θα ξεκαθαρίσει τη συμμετοχή του στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Πράσινους.
«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπάλντουιν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάτας.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Όντεντ Κάτας:
«Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Γουέιντ Μπάλντουιν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον.
Υπάρχει πίεση στη EuroLeague από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Τη λατρεύουμε την πίεση. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το Game 3. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής ενός μπασκετμπολίστα κι ενός προπονητή. Θα γίνει μάχη, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρεις, πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος και ενεργός για να δείξεις ότι θέλεις την νίκη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο κόσμο θα έχουμε στο πλευρό μας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.