Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να παίξουμε καλύτερα μπροστά στο κοινό μας»

Μιλουτίνοφ: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να παίξουμε καλύτερα μπροστά στο κοινό μας»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε ενόψει του Game 3 του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα για τα play-offs της EuroLeague (30/4, 21:30).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (30/4,21:30) για το Game 3 των play-offs της EuroLeague, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1.

Για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς μίλησε στην σημερινή media day ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο ψηλό να τονίζει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάστασή του: «Ακόμη κι αν παίξω λίγο θα υποστηρίξω την ομάδα γιατί είναι τα play-offs. Είναι περισσότερο για την ομάδα και όχι για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι».

Για το σημείο κλειδί του παιχνιδιού: «Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ. Τώρα μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τη Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ και να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι έτοιμος έπειτα από ένα διάστημα απουσίας: «Πρέπει να είμαι έτοιμος, είναι τα play-offs. Ακόμη κι αν είναι το πρώτο ή το τελευταίο λεπτό πρέπει να είσαι έτοιμος. Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024