Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρκερ: «O Oλυμπιακός δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four»

Πάρκερ: «O Oλυμπιακός δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης, ενώ διαθέτουν και εμπειρία από Final Four

O Τζαμπάρι Πάρκερ αναγνωρίζει την αξία του Ολυμπιακού και την δυσκολία που έχει μπροστά της η Μπαρτσελόνα στα play-offs της Euroleague.

Οι μπλαουγκράνα ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά την Παρασκευή (26/4) με τον ίδιο κορυφαίο (24π.), αλλά ο Αμερικανός γνωρίζει πως το έργο της στο ΣΕΦ μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:

«Η δουλειά δεν έχει γίνει. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό στα play-offs και πριν στην κανονική διάρκεια και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη εκεί γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επικρατήσεις στην Ελλάδα. Θα είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν πηγαίνουν τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four. Έχουν την εμπειρία. Τους δίνω συγχαρητήρια για το γεγονός πως βγάζουν την καλύτερη πλευρά σου».

Για τη δική του παρουσία και το δικό του κίνητρο: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι επιθετικός όσους πόντους κι αν σκοράρεις. Για αυτό ζεις, για αυτήν την ατμόσφαιρα. Αποφάσισα να παίξω στην Ισπανία για την ένταση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024