Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού
Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο
Τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό της Αγγελικής Νικολοπούλου, αφού υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.
Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των ερυθρόλευκων, τραυματίστηκε στον χθεσινό πέμπτο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό μόλις στο δεύτερο δεκάλεπτο, και αποχώρησε υποβασταζόμενη, με τις σημερινές εξετάσεις να δείχνουν ότι η ζημιά είναι πολύ μεγάλη.
Θα μείνει καιρό εκτός δράσης
Η 33χρονη παίκτρια του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με την απουσία της από τους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται σε αρκετούς μήνες.
Θυμίζουμε ότι χθες ο Ολυμπιακός επικράτησε με 61-45 του Παναθηναϊκού (αν και δεν είχε στην διάθεσή την Βίτολα που είχε τραυματιστεί στον δεύτερο τελικό με τις πράσινες, ενώ έχασε και την Νικολοπούλου), έκανε το 3-2 στις νίκες και πανηγύρισε το όγδοο πρωτάθλημα στην ιστορία του.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;
- Χαμός με τις νέες δηλώσεις Ράτκλιφ – Επιμένει στο πλάνο περικοπών ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ