Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (29/4) στο κέντρο του Ηρακλείου προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας.
Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ Πακιστανών και Παλαιστινίων στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου με πληροφορίες να κάνουν λόγω για μια άγρα συμπλοκή.
Ένας τραυματίας
Μάλιστα σύμφωνα με το neakriti.gr στο σημείο έσπευσε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρέλαβαν τραυματισμένο έναν νεαρό 21 ετών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος έφερε τραύμα από με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο εφημερεύει,
Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας έχουν προσαχθεί δύο άτομα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.