Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o

Μεντιλιμπάρ: «Από τον αποκλεισμό πήγαμε στο ‘πάμε να το πάρουμε;’»

Λίγο πριν τους δύο ιστορικούς ημιτελικούς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλάει για την Αστον Βίλα, τις δυσκολίες που έχουν τα ματς αλλά και την πεποίθηση για τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Μπέρμιγχαμ. Ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η Αστον Βίλα περιμένει τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» και ο Ουνάι Έμερι τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Δυο Βάσκοι στην ίδια πόλη. Κοντοχωριανοί, στα 80 χιλιόμετρα η Ονταρίμπια από το Θαλθίβαρ. Παίζεται η πρόκριση σε τελικού κυπέλλου Ευρώπης. Η πρόκληση μεγάλη.

Ο «Μέντι» δεν φοβάται. Ποτέ του δεν φοβήθηκε. Κι ας του λένε το πόσο δύσκολη ομάδα είναι οι «βίλανς». Θυμάται εκείνους που «προφήτευαν» βαριά ήττα από την Φενέρμπαχτσε και κάνει συγκρίσεις με το τώρα και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμερ στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο in. «Πάμε να το πάρουμε, λοιπόν;».

«Ωραίος. Με άλλα λόγια, από το να μας αποκλείσει εύκολα η Φενέρμπαχτσε, πήγαμε στο «θα κατακτήσουμε το Κόνφερενς Λιγκ». Καλή εναλλαγή. Δεν ξέρω γιατί τέτοια ριζική αλλαγή σκέψης… Κοίτα, τώρα παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από όλες όσες αντιμετωπίσαμε ως τώρα.

Είναι από την Πρέμιερ, που είναι καλύτερη από το τουρκικό πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη όλων. Δεν είναι ότι είναι καλύτερο από το τουρκικό. Το αγγλικό είναι το καλύτερο από όλα. Για το μπάτζετ, για τους παίκτες, Για όλα. Θεωρητικά, έχουν το πάνω χέρι. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024