Πληθαίνουν τα τροχαία δυστυχήματα με θύματα νέους.

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε αυτή την φορά στην Ημαθία, και συγκεκριμένα στο Πλατύ, με θύμα έναν 30χρονο άνδρα.

Ο 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με νταλίκα.

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 43ο χιλόμετρο της Παλιάς Εθνικής οδού Βέροιας- Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στο Πλατύ Ημαθίας, κοντά στη διασταύρωση του Αράχου.

Τι συνέβη

Το ΙΧ στο οποίο ήταν οδηγός ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του emvolos.gr, το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη όταν ο 30χρονος προσπάθησε να αποφύγει άτομο το οποίο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρισκόταν στην μέση του δρόμου.

Έτσι, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε νταλίκα, η οποία ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή ενώ ο θάνατος του 30χρονου ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και του αστυνομικού τμήματος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το εν λόγω τροχαίο έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα τροχαίων ατυχημάτων με θύματα νέους ανθρώπους που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Δείτε το βίντεο