Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

Μεντιλίμπαρ για Βαλβέρδε: «Είναι φαινόμενο»

Η φιλία του Μεντιλίμπαρ με τον Βαλβέρδε κρατάει χρόνια και ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού μας έδωσε την δική του εκδοχή για τον «Τσινγκούρι».

Μια ζωή μαζί. Από την ακαδημία της Ατλέτικ ως τη βασική ενδεκάδα της Σεστάο με προπονητή τον Ιρουρέτα. Σαράντα χρόνια  αιώνιοι έφηβοι στα γήπεδα με μια φιλία αδελφική. Στα μέρη μας ο Βαλβέρδε είναι ημίθεος.

«Βαλβερδίστας» του λένε όλοι πως είναι για χάρη του Ερνέστο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χαμογελά υπερήφανος για τον φίλο του. Ήρθε (και) με τις ευλογίες του. Αυτή η κληρονομιά τον συνοδεύει στου Ρέντη και σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Για την «αλεπού του Θαλθίβαρ» ο Βαλβέρδε είναι κάτι ξεχωριστό. Και μας εξηγεί τον λόγο στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in.

«Είναι φαινόμενο! Φίλος από τότε που ήμασταν μικροί και μετά ήμασταν και συμπαίκτες. Έχουμε ξεκινήσει μαζί στις ακαδημίες της Μπιλμπάο. Έχουμε μια καλή, πολύ καλή, πολύ καλή σχέση. Έχουμε έναν κοινό φίλο που οργανώνει ένα δείπνο όταν τελειώνει η σεζόν, Μάιο, Ιούνιο, είμαι εγώ μαζί του και άλλοι προπονητές που μιλάμε για όλα εκτός από το ποδόσφαιρο.

Μόνο μουσική, λίγο από όλα. Πάντα, λοιπόν, έλεγα το ίδιο για τον Ερνέστο, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και πολύ καλό παιδί».

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024