Αλλαγή δεδομένων στην Εφές Αναντολού, καθώς ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, παραμένοντας στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το 2026.

Ο Κροάτης τεχνικός, ήταν βοηθός από το 2010 στην τουρκική ομάδα και ανέλαβε ως head coach στα μέσα της σεζόν, όταν και αντικατέστησε τον Ερντέμ Τζαν, με την προοπτική να τελειώσει την σεζόν και μετά να γίνει ξανά assistant.

Η τούρκικη ομάδα αποφάσισε να κρατήσει τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, με τον Κροάτη να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα θεωρούσαν δεδομένη την αντικατάστασή του στο τέλος της σεζόν, ενώ το τελευταίο διάστημα τα τουρκικά μέσα έκαναν λόγο για επαφές της Εφές με κορυφαίους προπονητές όπως τους Τσάβι Πασκουάλ, Βασίλη Σπανούλη και Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Ωστόσο, ο Μιγιάτοβιτς με την δουλειά του έπεισε την διοίκηση της Εφές κι έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026. Υπό την καθοδήγησή του η Εφές κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ με αντεπίθεση διαρκείας (8-2 ρεκόρ) πρόλαβε το τρένο των play-in της Euroleague, όπου αποκλείστηκε από την Εφές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Μιγιάτοβιτς: