Ο Ισπανός τεχνικός είπε δύο φορές ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τη δική του ομάδα και άξιζε απόλυτα τη νίκη.
Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν μετά την ισοφάριση της βρετανικής ομάδας σε 2-2 και κατάφεραν να σκοράρουν άλλα δύο γκολ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια (σ.σ στον Ολυμπιακό), άξιζαν να κερδίσουν. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «εμείς έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα. Δεν είναι θέμα τύχης. Αυτοί έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν να κερδίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο τους ισοφαρίσαμε, αλλά και πάλι δεν παίξαμε καλά και κατάφεραν να σκοράρουν. Οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί της σειράς πλέον».
Δείτε το βίντεο:
«Olympiacos deserved to win.»
Unai Emery says that lack of consistency ultimately cost Aston Villa on the night in his post-match review…
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.