Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απολύθηκε από τους Λέικερς ο Ντάρβιν Χαμ

Απολύθηκε από τους Λέικερς ο Ντάρβιν Χαμ

Παρελθόν αποτελεί από τους Λέικερς ο Ντάρβιν Χαμ που δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της ομάδας στα δύο χρόνια που έμεινε στο πάγκο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ, μετά από δύο σεζόν κοινής θητείας και ρεκόρ 90-74 στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

«Εκτιμούμε πολύ τις προσπάθειες του Ντάρβιν για λογαριασμό των Λέικερς και αναγνωρίζουμε τα όσα επιτεύχθηκαν τις δύο τελευταίες σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της περσινής αξιοσημείωτης πορείας στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας», είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής Ρομπ Πελίνκα σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα, προσθέτοντας:

«Όλοι θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ντάρβιν για την αφοσίωση και τη θετική του ενέργεια. Αν και αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση να ληφθεί, είναι η καλύτερη μετά από την ανασκόπηση της σεζόν. Αυτός ο οργανισμός θα παραμείνει ακλόνητος στη δέσμευσή του να προσφέρει πρωτάθλημα στους οπαδούς των Λέικερς σε όλο τον κόσμο».

Το ρεκόρ του Χαμ στους Λέικερς

Οι Λέικερς ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με ρεκόρ 47-35 και τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Κέρδισαν τους Νιού Ορλίνς Πέλικανς στο play-in και μπήκαν ως έβδομοι στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκαν με 4-1 στον πρώτο γύρο από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024