Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του συλλόγου.
Την ρρχόμενη Πέμπτη (9/5, 22:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα, στη ρεβάνς της θριαμβευτικής νίκης με σκορ 4-2 μέσα στο Μπέρμιγχαμ. Με φόντο μία θέση στον τελικό του Europa Conference League, που πρόκειται να διεξαχθεί στην «Opap Arena» (29/5, 22:00).
Οι «χωριάτες» δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους μέσα στη χρονιά. Προέρχονται από δύο σερί ήττες (Ολυμπιακό, Μπράιτον), με την 4η θέση στην Premier League, ωστόσο, και την έξοδο στο επόμενο Champions League να μην κινδυνεύουν.
Όλα τα λεφτά για τους Άγγλους, όμως, είναι η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό πλέον. Με στόχο την απόλυτη ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό. Ο Ουνάι Έμερι έχει διάφορους «πονοκεφάλους» να διαχειριστεί είναι η αλήθεια.
Ο Τίλεμανς δεν έπαιξε κόντρα στην Μπράιτον χθες. Και παραμένει αμφίβολος για το ματς με τους Πειραιώτες την Πέμπτη.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι της Βίλα με τον Ολυμπιακό, ο Έμερι δεν μπορούσε να υπολογίζει στον βασικό κίπερ της ομάδας Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος εκτός από τιμωρημένος (είχε δεχτεί 2 κίτρινες κάρτες στον προημιτελικό της διοργάνωσης) ήταν και τραυματίας. Με τον Αργεντινό γκολκίπερ να «τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς.
Ο Μαρτίνες προπονήθηκε το Σάββατο (4/5). Ενώ δέχεται και τη φροντίδα του του φυσιοθεραπευτή της «Αλμπισελέστε» Πάμπλο Καπουτσέτι, για να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να είναι έτοιμος. Και να προλάβει τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.