Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
O Άντριου Χέιγκ σκηνοθετεί τη βιογραφική ταινία για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι

O Άντριου Χέιγκ σκηνοθετεί τη βιογραφική ταινία για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τι θα δούμε στη νέα ταινία.

Τη βιογραφική ταινία του Λεονάρντο ντα Βίντσι θα σκηνοθετήσει για λογαριασμό της Universal Pictures ο Άντριου Χέιγκ, όπως αναφέρει αποκλειστικά το Variety.

Ο Ντα Βίντσι, μια από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες όλων των εποχών, έζησε από το 1452 έως το 1519 στην ακμή της Αναγέννησης, μιας από τις πιο δημιουργικές εκρήξεις στην ανθρώπινη ιστορία.

Επίσης, ο Βρετανός σκηνοθέτης θα αναλάβει και το σενάριο, βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Γουόλτερ Άιζακσονπου κυκλοφόρησε το 2017.

Άντριου Χέιγκ

Μια ταινία με άγνωστες πτυχές του καταξιωμένου ζωγράφου

Σημειώνεται ότι η διάσημη βιογραφία βασίστηκε σε χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάρια του Λεονάρντο ντα Βίντσι και σε νέες ανακαλύψεις για τη ζωή και το έργο του. Συνδέει την υπερβατική τέχνη του ντα Βίντσι – στην οποία περιλαμβάνεται ο πίνακας της Μόνα Λίζα – με την πρωτοποριακή επιστήμη του και δείχνει πώς η ιδιοφυΐα του οδηγήθηκε από μια ακόρεστη περιέργεια, προσεκτική παρατήρηση και μια ιδιότροπη φαντασία.

Η καριέρα του Άντριου Χέιγκ

Ο Άντριου Χέιγκ ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός μοντέρ στις ταινίες-blockbuster του Ρίντλεϊ Σκοτ «Gladiator» και «Black Hawk Down». Η νέα ταινία σηματοδοτεί την πρώτη του μεγάλη παραγωγή σε στούντιο, ενώ είναι η δεύτερη μεταφορά βιβλίου του Άιζακσον από τη Universal μετά τη βιογραφία «Steve Jobs» το 2011 στη μεγάλη οθόνη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντάνι Μπόιλ.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024