Eurovision 2024: Tα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ
Δίχασε η συγκεκριμένη συμπεριφορά της Ελληνίδας τραγουδίστριας.
Αμέσως μετά το τέλος του προκριματικού οι νικητές έδωσαν συνέντευξη τύπου με τη σειρά εμφάνισης. Προς το τέλος μίλησε η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν και η Μαρίνα Σάττι είχε περίεργη αντίδραση που σχολιάστηκε αρνητικά. Συγκεκριμένα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες.
Στη συνέντευξη Τύπου η τραγουδίστρια της ελληνικής συμμετοχής δεν φαίνεται καθόλου ενθουσιασμένη που βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Ισραήλ, με αποτέλεσμα η αντίδραση της να έχει γίνει viral.
Χασμουριόταν, έκανε ότι βαριέται και νυστάζει
Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κίνηση αυτή έχει γίνει επίτηδες, προκειμένου να δείξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, λόγω των επιθέσεων στη Γάζα.
Marina’s expressions while they were interviewing Ed*n. Marina Satti you will ALWAYS be famous
pic.twitter.com/nUQwA1kJdR— george 🎲 | 🇳🇴🇱🇹🇮🇪 (@escldr) May 9, 2024
Οι αντιδράσεις του κοινού για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε έξω από το στάδιο ενάντια της συμμετοχής του Ισραήλ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, ενώ η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, γεγονός που είχε κάνει ξανά το 2015 όταν χρειάστηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442