Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έπιπλα κήπου: Τα σετ που θα απογειώσουν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού

Έπιπλα κήπου: Τα σετ που θα απογειώσουν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού

Επειδή οι μέρες μεγαλώνουν αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα έπιπλα κήπου για να τον απολαμβάνετε καθημερινά.

Η διακόσμηση του κήπου, της βεράντας ή ακόμα και της ταράτσας είναι κομβικής σημασίας για να απολαμβάνετε τους χώρους σας καθημερινά παρέα με τους αγαπημένους σας. Πιο συγκεκριμένα η διακόσμηση των εξωτερικών χώρων μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε πρόκληση, αφού τα έπιπλα κήπου πρέπει να υπακούν σε συγκεκριμένα κριτήρια και προδιαγραφές.

Εκτός από πρακτικά και λειτουργικά, θα πρέπει να είναι και ανθεκτικά για να μην χρειαστεί να επιλέξετε καινούργια την ερχόμενη σεζόν.

Τα καλύτερα σετ επίπλων για τον κήπο και την βεράντα

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα σετ για τον κήπο, την βεράντα ή την ταράτσα.

Θα τα βρείτε όλα σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σετ επίπλων κήπου και βεράντας ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου Esmarket

Το πλήρες σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου Esmarket αποτελείται από τριθέσιο καναπέ και τραπεζάκι σε καφέ χρώμα.

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας rattan και στιβαρό μεταλλικό σκελετό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.Περιλαμβάνονται μαξιλάρια για τον καναπέ.

Σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου Pakoworld Saylor

Το σαλόνι κήπου Saylor pakoworld είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα ανθεκτικό και κομψό σετ επίπλων για τον εξωτερικό χώρο τους. Αποτελείται από δύο κομψές καρέκλες και ένα λειτουργικό τραπέζι, προσφέροντας άνετο και στυλάτο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το τραπέζι διαθέτει σταθερό σκελετό από εξαιρετικής ποιότητας μέταλλο με PE rattan, ενώ το γυαλί της επιφάνειας είναι tempered 5χιλ για αυξημένη αντοχή.

Η κάθε καρέκλα διαθέτει σταθερό μεταλλικό σκελετό και έδρα από PE rattan, εξασφαλίζοντας μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους τους καθιστούν κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ οι διαστάσεις τους εξασφαλίζουν άνεση και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Με το σετ σαλονιού Saylor pakoworld, αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και ποιότητα.

Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία και απαιτεί μοντάρισμα μόνο για την επιφάνεια γυαλιού του τραπεζιού.

Σετ Τραπεζαρίας για Μικρούς Εξωτερικούς Χώρους

Δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το υπέροχο σετ τραπεζαρίας, ειδικό για μικρούς εξωτερικούς χώρους.

Περιλαμβάνει ένα μεγάλο και άνετο σετ τραπέζι εξωτερικού χώρου με 2 καρέκλες κατασκευασμένο από ξύλο Ακακίας, ένα υλικό που είναι πολύ σκληρό και μπορεί να αντισταθεί στις δυσμενείς επιπτώσεις του καιρού, την μούχλα, τους μύκητες και κάθε είδους έντομα που καταστρέφουν το ξύλο.

Οι διαστάσεις του τραπεζίου είναι 65x65cm ενώ οι καρέκλες 55x40x81cm. Το τραπέζι είναι αναδιπλούμενο ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο όταν δεν το χρειάζεστε.

Μονή Αιώρα Πολυθρόνα Μακραμέ Κούνια

Αυτή η κούνια με μακραμέ πλέξη θα αποτελέσει την τέλεια προσθήκη στο μπαλκόνι, την αυλή, το εξοχικό σας ή ακόμη και στο καθιστικό σας. Η πλεγμένη κούνια – αιώρα σε βραζιλιάνικο στιλ, είναι κατασκευασμένη από μαλακό βαμβάκι με πρόσθετο πολυεστέρα.

Χάρη στο ισχυρό σίδερο, η ανθεκτικότητά της έχει μέγιστο βάρος έως 120 Kg. Το φυσικό υλικό παρέχει καλό εξαερισμό, ο οποίος εξασφαλίζει την άνεση ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες.

Ο καθαρισμός της είναι πανεύκολος, απλώς χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και σκουπίστε την κούνια ενώ εξίσου εύκολη είναι και η συναρμολόγησή της. Απλά κρεμάστε την στα άγκιστρα και απολαύστε την.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024