Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2024: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον μεγάλο τελικό

Αναμφίβολα η παρουσία του Ισραήλ στη φετινή Eurovision εν μέσω πολέμου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 στη Μάλμο Αρένα στη Σουηδία, που θα προβληθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι, με την άψογη ερμηνεία και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, μαζί με τους χορευτές που την πλαισιώνουν, απόλυτα συντονισμένοι, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα κατά τη διάρκεια του β’ ημιτελικού και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση και του β’ ημιτελικού η ΕΒU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των συνολικά 26 χωρών που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Το μουσικό show θα ανοίξει η οικοδέσποινα Σουηδία, κάτι που ήταν ήδη γνωστό, ενώ την βραδιά θα κλείσει η Kaleen για λογαριασμό της Αυστρίας.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision έχει ως εξής: Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ιταλία, Σερβία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αρμενία, Κύπρος, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Γεωργία, Γαλλία, Αυστρία.

Η Ελλάδα ελπίζει σε μια καλή θέση, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις βρίσκεται μέσα στη δεκάδα. Στην κορυφή των προβλέψεων-στοιχημάτων βρίσκεται η Κροατία και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», που ερμηνεύει ο Baby Lasagna.

Αναμφίβολα η παρουσία του Ισραήλ στη φετινή Eurovision εν μέσω πολέμου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης να είναι μαζικές στο Μάλμε. Παρά τα ανάμεικτα συναισθήματα, το Ισραήλ από εκτοξεύθηκε στην 2η θέση των προγνωστικών μετά την Κροατία.

Στην 3η θέση στα προγνωστικά η Ελβετία που εμφανίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό, προκαλώντας ενθουσιασμό στο στάδιο. Στην 4η θέση στα στοιχήματα σκαρφάλωσε δικαίως η Γαλλία, με τον Slimane να μαγεύει με την ασύλληπτη φωνή του δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο.

Συντονίστε λοιπόν τις τηλεοράσεις σας για τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση όχι μόνο για τον τελικό της Εurovison αλλά και για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που ακολουθούν μέσα στον μήνα.

Η σειρά τηλεοράσεων TCL P635 προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα 4K HDR, δυναμική βελτίωση χρώματος και υποστηρίζει Game Master, HDMI 2.1, ALLM, HDR 10 και Dolby Audio. Με το Google TV και τον ενσωματωμένο Βοηθό Google, απολαμβάνετε εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο. Ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο προσφέρει μια μοντέρνα και καθαρή εμπειρία θέασης. Η σειρά TCL P635 είναι ιδανική για ταινίες, σειρές, βιντεοπαιχνίδια και αθλητικά γεγονότα, προσφέροντας ατελείωτη ψυχαγωγία στο σπίτι.

Αν ψάχνετε μια εξαιρετική εμπειρία θέασης θα την βρείτε σίγουρα στην LG Smart 55″ 4K UHD LED 55UR80003LJ HDR 2023.

Η υψηλή ανάλυση 4K UHD εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες, ενώ η τεχνολογία HDR επιτυγχάνει αναλυτικά επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης. Εξοπλισμένη με λειτουργία Smart, προσφέρει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες streaming, ενώ η εξαιρετική σχεδίαση προσδίδει στυλ στον χώρο σας.

Ο επεξεργαστής A5 AI 4K 6ης γενιάς της LG Smart 65″ 4K UHD LED 65UR80006LJ HDR 2023 προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία θέασης για όλους τους τύπους ψυχαγωγικού περιεχομένου που θέλετε να παρακολουθήσετε, με δυνατότητα upscaling σε ανάλυση 4K, για εκπληκτική ακρίβεια στις λεπτομέρειες, που θα σε μεταφέρει στο κέντρο της δράσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να διοργανώσετε βραδιές καραόκε με θέμα τη Eurovision στο σπίτι σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ηχεία και μικρόφωνο, τα οποία μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας.

Το ασύρματο μικρόφωνο Karaoke Sonic Gear Professional UHF αλλά και το Karaoke ασύρματο μικρόφωνο με ηχείο μπορούν να συνδεθούν επίσης με το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Βάλτε τον ήχο στο φουλ, επενδύοντας σε ηχεία με καραόκε. Τόσο το ηχείο Defender με Λειτουργία Karaoke όσο και το ηχείο JBL Encore Essential με Λειτουργία Karaoke, προσφέρουν φανταστικό ήχο που θα απογειώσουν τις μουσικές σας βραδιές.

Ο,τι και αν ψάχνετε πάντως σε ήχο και καραόκε θα τα  βρείτε όλα σε απεριόριστη λειτουργία στo SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις και θα παραλάβετε όλα σας τα προϊόντα εύκολα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Προλάβετε  δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Βρείτε με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάτε και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024