Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2024: Η Loreen δίνει τελεσίγραφο - Δεν θα παραδώσει το τρόπαιο στην Έντεν Γκολάν αν νικήσει

Eurovision 2024: Η Loreen δίνει τελεσίγραφο – Δεν θα παραδώσει το τρόπαιο στην Έντεν Γκολάν αν νικήσει

Η νικήτρια της Eurovision, Loreen, αρνήθηκε να παραδώσει το τρόπαιο στην Έντεν Γκολάν, αν κερδίσει απόψε.

Η δύο φορές νικήτρια είπε στους παραγωγούς ότι θα σπάσει το πρωτόκολλο και δεν θα κάνει την καθιερωμένη παράδοση λόγω του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα.

Η 40χρονη Loreen είναι νομικά υποχρεωμένη να εμφανιστεί στον φετινό διαγωνισμό και να παραδώσει το γυάλινο τρόπαιο στον φετινό νικητή, παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ, μετά τη νίκη της στο Λίβερπουλ πέρυσι με το Tattoo.

«Υπάρχει ένα σχέδιο που προβλέπει ότι η Loreen θα ανέβει στη σκηνή, θα αφήσει το τρόπαιο σε ένα βάθρο και θα αποχωρήσει πριν οι παρουσιαστές καλωσορίσουν το Ισραήλ στη σκηνή, σε περίπτωση που κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο»

Η σταρ έχει δημόσια αναφέρει ότι ο διαγωνισμός πρέπει να διεξαχθεί για να φέρει θετικότητα στον κόσμο. Ωστόσο, στο παρασκήνιο οι εντάσεις αυξάνονται εδώ και αρκετές εβδομάδες ενόψει του αποψινού μεγάλου τελικού.

Μιλώντας στη Sun νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Loreen δήλωσε: «Το θετικό προσελκύει το θετικό και το αρνητικό προσελκύει το αρνητικό. «Αν κλείναμε αυτόν τον κόμβο θετικής ενέργειας, τιμωρώντας εκατομμύρια ανθρώπους για τη διαστροφή κάπου αλλού, αυτό θα ήταν τόσο καταστροφικό».

Το «σχέδιο»

Μια πηγή δήλωσε στο Sun: «Σκοπεύει να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τη στάση της για το Ισραήλ γύρω από την προσεκτικά χορογραφημένη και χαριτωμένη παράδοση του τροπαίου, η οποία θα δείξει στον κόσμο σε ποια πλευρά της ιστορίας βρίσκεται πραγματικά.

«Υπάρχει ένα σχέδιο που προβλέπει ότι η Loreen θα ανέβει στη σκηνή, θα αφήσει το τρόπαιο σε ένα βάθρο και θα αποχωρήσει πριν οι παρουσιαστές καλωσορίσουν το Ισραήλ στη σκηνή, σε περίπτωση που κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο».

Πηγές προσκείμενες στον διαγωνισμό συνεχίζουν επίσης να λένε ότι το συμβόλαιό της αναφέρει σαφώς ότι δεν επιτρέπεται να πει τίποτα συκοφαντικό για την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση, η οποία διεξάγει τον εν λόγω διαγωνισμό.

Η Loreen πρόκειται να ερμηνεύσει το νέο της single Forever στην εκδήλωση στην Malmo Arena της Σουηδίας, καθώς και το περσινό νικητήριο τραγούδι Tattoo ως μέρος του ενδιάμεσου προγράμματος κατά τη διάρκεια του αποψινού τελικού.

Η ένταση έχει αυξηθεί κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, με την συμμετοχή της Ολλανδίας, Joost Klein, να αποσύρεται από τον διαγωνισμό λόγω ενός καυγά στα παρασκήνια, στον οποίο εμπλέκεται τώρα η αστυνομία.

*Με πληροφορίες από Sun | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024