Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: «Εμείς δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: «Εμείς δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

«Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την Μαρίνα Σάττι και τα «χασμουρητά».

Μετά το τέλος του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, οι νικητές και οι νικήτριες που εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου έδωσαν συνέντευξη τύπου. Όταν ξεκίνησε να μιλάει, η εκπρόσωπος – φετινή συμμετοχή του Ισραήλ, Εντέν Γκολάν, η Μαρίνα Σάττι είχε μια αντίδραση που σχολιάστηκε από πολλούς -από κάποιους θετικά, από άλλους αρνητικά-.

Πιο συγκεκριμένα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται και να μορφασμούς, ενώ η εκπρόσωπος του Ισραήλ, μιλάει.

«Είμαστε εδώ για τη μουσική»

Μετέπειτα όμως, η Μαρίνα Σάττι, μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε την δική της απάντηση για την viral αντίδραση: «Γεια σας, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Δεν γνώριζα πως έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.

Νομίζω όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ πέρα και εγώ και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχουμε φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, την αγάπη και τη στήριξη μέχρι σήμερα» ακούγεται να λέει η Μαρίνα Σάττι.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Διαρκεί περίπου μισή ώρα η συνέντευξη τύπου. Και θέλω να πω, με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή που μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε, επειδή πριν από δεκαεννιά χρόνια πήγα κι εγώ στη Eurovision σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, ήμασταν κι εμείς πολύ κουρασμένοι. Δεν ήμασταν όσο κουρασμένη ήταν η Έλενα Παπαρίζου αλλά δε διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη, τόση η ένταση εκείνη τη στιγμή.

Και ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που θα δεχόμασταν, είτε να ακούσουμε εκείνες που θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, δείχνοντας πως η δικαιολογία ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη και γι’ αυτό είχε αυτή τη συμπεριφορά, δεν ευσταθεί».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024