Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής συμπλοκής

Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής συμπλοκής

Την αιτία του άγριου περιστατικού μεταξύ τουλάχιστον 20 ατόμων που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία αναζητούν οι αστυνομικοί

Σαρωτικούς ελέγχους διενεργεί η αστυνομία στο λιμάνι και το αεροδρόμιο της Μυκόνου για να εντοπίσει συγκεκριμένο άτομο που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπαρ, όπου ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και ακόμα ένας τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα, αλλά και τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι σε έναν από αυτούς.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διευκρινίσουν αν πρόκειται για άτομα που ζουν και εργάζονται στην Μύκονο ή αν πρόκειται για επισκέπτες.

Οι αστυνομικοί προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους σε αεροδρόμιο και λιμάνι για να εντοπίσουν τον δράστη

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχου

Δεκαπέντε προσαγωγές

Σύμφωνα με το thebest.gr, μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 15 προσαγωγές, με τις Αρχές ωστόσο να αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο και να προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού.

Από τους 15 που κρατούνται, οι 7 ενδέχεται να συλληφθούν για τη συμπλοκή καθώς και για τα αδικήματα περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ αφορμή για το επεισόδιο – σύμφωνα με την ίδια πηγή – ήταν ένας τσακωμός που υπήρξε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους, πιθανόν του δράστη.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και προσαχθέντες για τυχόν εμπλοκή τους, ενώ «ξεσκονίζουν» και το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα του μπαρ, κοντά στο οποίο έλαβε χώρα το άγριο σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο είχαν καταγωγή από το Πακιστάν, ενώ πολλοί απ’ αυτούς έβγαλαν μαχαίρια.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024