Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πότε και πώς μπορούμε να ψηφίσουμε στον τελικό της Eurovision

Πότε και πώς μπορούμε να ψηφίσουμε στον τελικό της Eurovision

Φέτος, οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν από την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024

Όλα είναι έτοιμα για τον τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με τα γεγονότα πριν την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού να είναι πρωτοφανή.

Ήδη η Ολλανδία βρίσκεται εκτός διαγωνισμού, μετά από ένα συμβάν με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Joost Klein, ενώ σφοδρές είναι οι αντιδράσεις για το Ισραήλ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Πότε και πώς θα ψηφίσουμε

Ο φετινός διαγωνισμός έχει μια ιδιαιτερότητα και σχετικά με τη ψηφοφορία, καθώς για πρώτη φορά το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι από την αρχή της βραδιάς και καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού –που αναμένεται να κρατήσει πάνω από 4 ώρες.

Όπως κάθε χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται από την ψηφοφορία των τηλεθεατών σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν και οι 37 χώρες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, ακόμα δηλαδή και αυτές που αποκλείστηκαν από τους δύο ημιτελικούς.

Φέτος, υπάρχει και η ψήφος «Rest of the world» για όσες χώρες του πλανήτη θέλουν να ψηφίσουν στον διαγωνισμό. Οι εν λόγω χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ακόμα και πριν την έναρξη του σόου.

Υπενθυμίζεται ότι το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων ή μέσω της εφαρμογής της Eurovision (Eurovision app), ωστόσο όπως είναι γνωστό οι κάτοικοι της κάθε χώρας δεν μπορούν να ψηφίσουν τη δική τους εκπρόσωπο.

Έτσι, λοιπόν, οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να στηρίξουν με την ψήφο τους την ελληνική συμμετοχή, πληκτρολογώντας τον κωδικό #12 και δίνονταν τη θετική τους ψήφο στη Μαρίνα Σάττι.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024