Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα επαγγελματικά πινέλα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας για τέλειο μακιγιάζ

Αυτά είναι τα επαγγελματικά πινέλα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας για τέλειο μακιγιάζ

Ανανεώστε το νεσεσέρ σας με τα καλύτερα πινέλα της αγοράς!

Με μια ματιά στα social media και backstage στα fashion shows, παρατηρούμε τους επαγγελματίες να έχουν τεράστια ποικιλία πινέλων και να χρησιμοποιούν διαφορετικό, για την παραμικρή λεπτομέρεια στο μακιγιάζ. Αν έπρεπε να επιλέξουμε τα βασικά, τότε θα καταλήγαμε σε εκείνα που μπορούν να δημιουργήσουν ένα basic makeup look. Σταδιακά όμως κάθε γυναίκα, μπορεί να τα προσθέσει στο νεσεσέρ της και να δημιουργήσει μακιγιάζ που μοιάζει επαγγελματικό.

Τα πινέλα μπορεί να αλλάξουν τη ποιότητα του μακιγιάζ σας αφού τα προϊόντα εφαρμόζονται καλύτερα και αρκούν συγκεκριμένες κινήσεις για να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μπορεί στην αρχή να σας φανεί δύσκολο αλλά και το makeup χρειάζεται εξάσκηση.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε όλα τα πινέλα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας:

Πινέλο για το ρουζ

Το 182S Buffer Brush είναι ένα γεμάτο πινέλο με θολωτό σχήμα και εξαιρετικά μαλακές ίνες. Ειδικά σχεδιασμένο για να αναμειγνύει ομοιόμορφα και να απλώνει την πούδρα στην επιδερμίδα και να δίνει άψογο, λείο φινίρισμα. Ιδανικό για όλες τις πούδρες και τα προϊόντα χρώματος της M A C. Τα επαγγελματικά πινέλα της MAC είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Πινέλο για το foundation

Απογειώστε το μακιγιάζ σας με το νέο μας Can’t Stop Won’t Stop Foundation Brush. Iδανικό για την εφαρμογή κάθε υγρής σύνθεσης με πλούσιο χρώμα. Οι απαλές, πυκνές τρίχες σάς επιτρέπουν να επιλέξετε, να τοποθετήσετε και να αναμίξετε την ιδανική ποσότητα προϊόντος. Επιπλέον, η λοξή άκρη ακολουθεί τις γραμμές του προσώπου και εξασφαλίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πινέλο για το Concealer

Εύχρηστο, φουντωτό πινέλο Mon Reve με μαλακές συνθετικές τρίχες για να εφαρμόζεις, να απλώνεις και να σβήνεις ομοιόμορφα το κονσίλερ σε υγρή ή κρεμώδη σύσταση.

Πινέλο για το contouring

Κοφτό πινέλο μεσαίου μεγέθους Dust+Cream, ειδικά σχεδιασμένο για ρουζ, bronzer, contouring και highlighter. Χάρη στο σχήμα και την πλούσια τρίχα του, προσφέρει έντονη απόδοση χρώματος και ομοιόμορφη εφαρμογή.

Πηγή Grace.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024