Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Εμφανίζει εικονική πραγματικότητα που προβάλλει τη νοημοσύνη του λαού

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Εμφανίζει εικονική πραγματικότητα που προβάλλει τη νοημοσύνη του λαού

Το ΚΚΕ τονίζει ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εξωραΐσει την πολιτική της «φοροληστείας» και της καθήλωσης των μισθών στα προ 15ετίας επίπεδα

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και την ακρίβεια εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωί του Σαββάτου.

«Την ώρα που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθεί από τη μια να εμφανίσει μια εικονική πραγματικότητα που προσβάλει τη νοημοσύνη του λαού κι από την άλλη να εξωραΐσει την πολιτική της φοροληστείας, της καθήλωσης των μισθών στα προ 15ετίας επίπεδα, του εξαναγκασμού των συνταξιούχων να εργάζονται και μετά το τέλος του εργασιακού τους βίου για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους», σημειώνει ο Περισσός.

«Μόνη λύση, η σύγκρουση με την πολιτική Μητσοτάκη και ΕΕ»

Σχολιάζει επίσης πως «είναι προφανές ότι απέναντι σε αυτήν την πολιτική, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και έχει τη σφραγίδα της ΕΕ της εκμετάλλευσης, των ματωμένων πλεονασμάτων και των πολεμικών δαπανών, όπως ουσιαστικά παραδέχτηκε και ο κύριος Μητσοτάκης, απάντηση δεν μπορούν να δώσουν τα κόμματα που έχουν ως ‘σημαία’ την ‘ευρωπαϊκή κανονικότητα’».

«Μόνη λύση είναι η σύγκρουση με αυτή την πολιτική, για κατάργηση των αντιλαϊκών φόρων, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Αυτό περνά μέσα από την αποδυνάμωση τόσο της κυβέρνησης, όσο και των άλλων κομμάτων της ΕΕ και τη μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ», αναφέρει καταληκτικά.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024