Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H επόμενη μέρα της Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς, ο Καλάθης και στο βάθος… Ιτούδης

H επόμενη μέρα της Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς, ο Καλάθης και στο βάθος… Ιτούδης

Η Μονακό μετά την αποτυχία της να προκριθεί σε τρίτο σερί Final Four ετοιμάζει ολικό rebuild στην ομάδα, αλλά και στην άκρη του πάγκου της.

Η Μονακό απέτυχε να προκριθεί σε τρίτο σερί Final Four, καθώς αποκλείστηκε σε Game 5 από τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Oι Μονεγάσκοι θέλουν να κρατήσουν την ραχοκοκαλιά τους που δεν είναι άλλος από τον Μάικ Τζέιμς. Όπως λέγεται ο Αμερικανός combo guard έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης για τρία χρόνια με συνολικές απολαβές που φτάνουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως όπως είναι απόλυτα λογικό ο ίδιος ο Τζέιμς μοιάζει αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του και αυτό γιατί θέλει να δει έμπρακτα πως υπάρχει διάθεση για ενίσχυση.

Ο συνωστισμός στα γκαρντ που δεν βοήθησε

Φέτος η Μονακό μπορεί να τάραξε τα νερά της Euroleague φέρνοντας τον Κέμπα Γουόκερ στην Euroleague, ο ίδιος όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες ούτε στο ελάχιστο. Οκόμπο, Λόιντ επίσης κινήθηκαν σε ρηχά νερά και πλέον είναι ειλημμένη απόφαση να γίνει στροφή σε λύσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Έτσι η Μονακό θέλει να κάνει κάτοικο Γαλλίας τον «δήμιό» της Νικ Καλάθη που σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται και ο ίδιος για να ξανασμίξει με τον Τζέιμς. Ενώ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον σούτινγκ γκαρντ της Μπασκόνια, Μάρκους Χάουαρντ.

Οι Βάσκοι από την πλευρά τους θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον πρώτο σκόρερ της φετινής EuroLeague, ωστόσο οι ιθύνοντες της Μονακό εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει.

Το λάδι στο καντηλάκι του Ομπράντοβιτς τελειώνει

Αυτός που δεν είναι σε καθόλου ευχάριστη θέση είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναμένεται να πληρώσει και το «μάρμαρο» της αποτυχίας της πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου. Πρώτο φαβορί στη λίστα των Μονεγάσκων για να τον διαδεχθεί είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας κόουτς μοιάζει η ιδανικότερη επιλογή από την αγορά των ελεύθερων προπονητών όμως δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως δεν έχει και την καλύτερη των σχέσεων με τον Μάικ Τζέιμς, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν όχι και τόσο αρμονικά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024