Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τέταρτου σερί πρωταθλήματός της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Craven Cottage»! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε με 4-0 τη Φούλαμ για την 37η αγωνιστική της Premier League και πλέον με τα ίδια παιχνίδια είναι στο +2 από την Άρσεναλ που αύριο παίζει στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότεναμ εκτός και Γουέστ Χαμ εντός τα δύο τελευταία ματς των «Πολιτών».

Μόλις στο 13′ ο Γκβάρντιολ άνοιξε το σκορ όταν συνεργάστηκε με τον Ντε Μπρόινε και με ωραία κίνηση και πλασέ έκανε το 1-0 για τη Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στη συνέχεια και το βρήκαν τελικά στο 59′ χάρη σε ωραιό σουτ του Φόντεν. Από γέμισμα του Μπερνάρντο στο 71′ ο Γκβάρντιολ σκόραρε ξανά για το 3-0 με προβολή και το 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Άλβαρες με πέναλτι για το οποίο αποβλήθηκε ο Ντιοπ.

Φούλαμ: Λένο, Μπάσεϊ, Καστάνιε, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Κόρντοβα-Ριντ (46′ Κέρνεϊ), Περέιρα (74′ Γουίλσον), Γουίλιαν (46΄ Τραορέ), Ιγουόμπι, Παλίνια, Μουνίθ (67′ Μπρόχα).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντίας, Ακέ (22′ Γουόκερ), Γκβάρντιολ, Ακάνζι, Κόβατσιτς (82′ Λιούις), Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (75′ Ντοκού), Σίλβα, Φόντεν (82′ Μπομπ), Χάαλαντ (82′ Άλβαρες).