Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς για ΕΠΟ: «Ούτε το όνομα Ολυμπιακός δεν σας αφήνουν να πείτε;» (pic)

Καραπαπάς για ΕΠΟ: «Ούτε το όνομα Ολυμπιακός δεν σας αφήνουν να πείτε;» (pic)

O Κώστας Καραπαπάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ΕΠΟ για τα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Conference League και απάντησε με αιχμηρό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, αφού «πάτησε» την Αστον Βίλα -και- στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-0) και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν άλλη μία μαγική εμφάνιση και μετά την πρόκριση τους έλαβαν συγχαρητήρια από αρκετές ομάδες της Super League. Mεταξύ άλλων, η ΕΠΟ έσπευσε καθυστερημένα να στείλει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όπως έστειλε και η Εθνική Ομάδα στα Social Media, χωρίς όμως να αναφέρουν την λέξη Ολυμπιακός για την τεράστια επιτυχία των Περαιωτών.

Όπως ήταν λογικό, ο Κώστας Καραπαπάς δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο και απάντησε με αισμηρό και ειρωνικό τρόπο στην ΕΠΟ σε ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναδημοσίευσε την συγχαρητήρια ανάρτηση της ΕΠΟ για την πρόκριση των Πειραιωτών. Μαζί με την φωτογραφία ακολούθησε και ένα μήνυμα που ανέφερε: «Που παίζουν ρε γιουσουφάκια που εκπροσωπείτε την Ομοσπονδία και την Εθνική ομάδα; Δεν παίζουν σε ελληνική ομάδα; Ούτε να πείτε Ολυμπιακός δεν σας αφήνουν εκεί μέσα;».

Δείτε την ανάρτηση του:

Sports in

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το Παρίσι είναι έτοιμο να μαγέψει» - Πρόβες μέχρι τα ξημερώματα

Από την… παρέλαση στον Σηκουάνα και τον «χορό» των λέιζερ στον Πύργο του Αϊφελ μέχρι και την Σελίν Ντιόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι έτοιμοι να μαγέψουν τον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024