Ο Ολυμπιακός έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, αφού «πάτησε» την Αστον Βίλα -και- στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-0) και προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά, στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/5).

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν άλλη μία μαγική εμφάνιση και μετά την πρόκριση τους έλαβαν συγχαρητήρια από αρκετές ομάδες της Super League. Mεταξύ άλλων, η ΕΠΟ έσπευσε καθυστερημένα να στείλει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όπως έστειλε και η Εθνική Ομάδα στα Social Media, χωρίς όμως να αναφέρουν την λέξη Ολυμπιακός για την τεράστια επιτυχία των Περαιωτών.

Όπως ήταν λογικό, ο Κώστας Καραπαπάς δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο και απάντησε με αισμηρό και ειρωνικό τρόπο στην ΕΠΟ σε ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναδημοσίευσε την συγχαρητήρια ανάρτηση της ΕΠΟ για την πρόκριση των Πειραιωτών. Μαζί με την φωτογραφία ακολούθησε και ένα μήνυμα που ανέφερε: «Που παίζουν ρε γιουσουφάκια που εκπροσωπείτε την Ομοσπονδία και την Εθνική ομάδα; Δεν παίζουν σε ελληνική ομάδα; Ούτε να πείτε Ολυμπιακός δεν σας αφήνουν εκεί μέσα;».

Δείτε την ανάρτηση του: