Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μυθική ανατροπή ελπίδας για την Κολωνία (3-2)

Μυθική ανατροπή ελπίδας για την Κολωνία (3-2)

Επτάψυχη Κολωνία τούμπαρε την Ουνιόν (3-2) από 0-2 και παραμένει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής, με τη Λειψία να μένει στο 1-1 με την Βέρντερ.

Τρομερές συγκινήσεις στην προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga, με την Κολωνία να πετυχαίνει απίθανη ανατροπή με 3-2 από 0-2 επί της Ουνιόν Βερολίνου και από εκεί που έπεφτε μαθηματικά από σήμερα, να παραμένει ζωντανή για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Νότσε (15′) και ο Φόλαντ (19′) έδωσαν από πολύ νωρίς προβάδισμα με δύο γκολ στους φιλοξενούμενους που θα κλείδωναν την παραμονή, αλλά η Κολωνία είχε άλλη απόψη. Στο 45′ ο Κάιντς μείωσε σε 1-2 με πέναλτι, ο Τίγκες με κεφαλιά στο 87′ έκανε το 2-2 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάουνς με ακόμη μία κεφαλιά έγραψε το 3-2 μέσα σε πανδαιμόνιο.

Η Λειψία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League και για δεύτερη σερί αγωνιστική άφησε βαθμούς αφού έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Σέιβαλντ στο 36′, όμως ο Σέσκο στο 61′ ισοφάρισε σε 1-1 για τους «ταύρους».

Την παρουσία της στο επόμενο Europa League κλείωδσε η Άιντραχτ Φρανφούρτης με το 1-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ και σε συνδυασμό με την γκέλα της Φράιμπουργκ. Ο Χακ άνοιξε το σκορ για την Μπορούσια στο 9′, αλλά ο Εμπιμπέ στο 35′ έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στους «αετούς».

Ισόπαλο έληξε και το ματς ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Χάιντενχαϊμ που έμειναν στο 1-1 και έχασαν έδαφος αμφότερες στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ντόαν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Φράιμπουργκ στο 29′, αλλά ο Σέσα στο 38′ έκανε το 1-1 για τη Χάιντενχαϊμ.

Η βαθμολογία της Bundesliga: 

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024