Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Νίκη των «μπλε», έχουν σωθεί ουσιαστικά οι γηπεδούχοι

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι 2-3: Νίκη των «μπλε», έχουν σωθεί ουσιαστικά οι γηπεδούχοι

Η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή στην ανατροπή 3-2 τη Νότιγχαμ που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της μετά την ήττα της Λούτον.

Η Τσέλσι πέρασε με 3-2 από το «City Ground» επί της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από ματσάρα για την 37η αγωνιστική της Premier League και ελπίζει βάσιμα σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την ώρα που οι γηπεδούχοι, παρά την ήττα τους, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτό γιατί έχουν διαφορά τριών βαθμών αλλά και 12 γκολ (πρώτο κριτήριο σε ισοβαθμία είναι η διαφορά τερμάτων) από τη Λούτον που έχασε νωρίτερα από τη Γουέστ Χαμ και παραμένει ακριβώς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Πάλμερ έβγαλε κάθετα στον Μούντρικ που πλάσαρε για το 0-1, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 15′ συγκεκριμένα, ο Γκιμπς Γουάιτ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Μπολί με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 33′ το σουτ του Τζάκσον πέρασε μόλις άουτ και στο 35′ ο Μπαντιασίλ έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Μπολί.

Στο 57′ ο Γουντ σημάδεψε το δοκάρι από κοντά χάνοντας απίθανη ευκαιρία και στο 63′ είχε δοκάρι η Τσέλσι σε κεφαλιά του Σίλβα. Στο 71′ ήταν σειρά του Χάντσον Οντόι να σημαδέψει σίδερο και στο 75′ ο ίδιος έκανε το 2-1 με άψογο πλασέ. Κάπου εκεί όμως η Τσέλσι ξύπνησε και γύρισε το ματς. Στο 80′ ο Στέρλινγκ έκανε το 2-2 με ωραίο πλασέ και δύο λεπτά μετά ο Τζάκσον με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-3.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Μπολί, Άινα, Νιακατέ (86’ Ντομίνγκες), Μοντιέλ (72’ Τοφολό), Μουρίγιο, Γκιμπς Γουάιτ, Ντανίλο, Γειτς (72’ Ελάνγκα), Γουντ, Χάντσον Οντόι (86’ Αβονίγι).

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Τσαλομπά, Μπαντιασίλ (59’ Γκουστό), Γκάλαχερ (79’ Τζέιμς), Μούντρικ (73’ Στέρλινγκ), Καϊσέδο, Πάλμερ, Μαντουεκέ (59’ Ενκουνκού), Τζάκσον.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024