Στο «Θεράμικα» η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 3-2 της Σεβίλλης για την 35η αγωνιστική της La Liga και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα προλάβει το τρένο της… Ευρώπης.

Σε ένα πολύ ωραίο ματς, οι Ανδαλουσιάνοι πήραν προβάδισμα δύο φορές με τον Εν Νεσίρι (26′ και 44′), ωστόσο το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε τις απαντήσεις για να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Σόρλοθ αρχικά, είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 30′, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, «κλειδώνοντας» το τρίποντο.

Στο 84′ ο Μοσκέρα σκόραρε από κοντινή απόσταση για το 2-2, με την Βιγιαρεάλ να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 97′, όταν ο Σόρλοθ με κεφαλιά «υπέγραψε» το τελικό 3-2, ουσιαστικά στην τελευταία φάση του ματς.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Μοσκέρα, Κουένκα (82’Μοράλες), Μπέιλι, Παρέδες, Γκέδες (82’Καπουέ), Κοκλέν (46’Τεράτς), Φεμενία, Μπαένα, Ελίας (62’Τραορέ), Σόρλοθ,

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Νάβας, Νιανζού, Ράμος, Σάλας, Αγκουμέ, Σουμαρέ, Φεμένια, Σούσο (75’Λουκεμπάκιο), Ακούνια (63’Πεδρόσα), Οκάμπος (75’Χορδάν), Εν Νεσιρί.

Νωρίτερα η Μαγιόρκα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, αφού «λύγισε» την αντίσταση της Λας Πάλμας με το γκολ του Γκονθάλεθ και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία της. Στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε, η οποία δείχνει να καθαρίζει την υπόθεση «παραμονή».

Αναλυτικά η Βαθμολογία: