Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Εξετάζει την Νίκι Χέιλι ως υποψήφια αντιπρόεδρό του;

Ντόναλντ Τραμπ: Εξετάζει την Νίκι Χέιλι ως υποψήφια αντιπρόεδρό του;

Δημοσίευμα αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου αναφέρει πως ενδέχεται να την ορίσει αντιπρόεδρο... υπό προϋποθέσεις - Πώς απαντά σε αυτό ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios, που ανέφερε ότι η προεκλογική ομάδα του εξετάζει την Νίκι Χέιλι ως υποψήφια αντιπρόεδρό του, λέγοντας ότι η η πρώην υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στην προεδρία δεν υπολογίζεται ως υποψήφια αντιπρόεδρος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το δημοσίευμα και η αντίδραση του Τραμπ

Επικαλούμενο ανθρώπους με γνώση του θέματος, το Axios ανέφερε νωρίτερα σήμερα ότι ο Τραμπ ενδέχεται να επιλέξει τη Χέιλι αν πειστεί ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να κερδίσει την προεδρία, να αποφύγει μια πιθανή ποινή φυλάκισης και να καλύψει δεκάδες εκατομμύρια σε νομικά έξοδα, στην περίπτωση που χάσει.

Η διάψευση

«Η Νίκι Χέιλι δεν εξετάζεται για τη θέση του αντιπροέδρου, αλλά της εύχομαι τα καλύτερα!» έγραψε ο Τραμπ στο μέσο του κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Η Χέιλι, πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας και πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, έληξε την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων τον περασμένο Μάρτιο.

Ενώ έχει αναγνωρίσει ότι ο Τραμπ, ο οποίος υποτιμούσε επανειλημμένα την υποψηφιότητά της, θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, η Χέιλι δεν έχει ακόμη δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή της στην υποψηφιότητά του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024