Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη νίκη του

Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη νίκη του

Το non-binary καλλιτεχνικό φαινόμενο έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές των χωρών και με την ψηφοφορία των τηλεθεατών κατέκτησε την πρωτιά.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, το Nemo ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και την υποστήριξη που του έδειξαν γράφοντας στην ανάρτηση: «Έσπασα τον κωδικό. Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Στο βίντεο ακούγεται να λέει

«Δεν θα πιστέψετε τι έγινε. Κέρδισα την Eurovision και έσπασα το τρόπαιο! Βασικά κέρδισα τον διαγωνισμό δύο φορές, αυτή είναι η δικαιολογία.

Και μετά έσπασα τον αντίχειρά μου, είναι ίσως το πιο χαοτικό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Ωστόσο, είμαι ευγνώμων, σας ευχαριστώ για την στήριξή σας και που ακούσατε την ιστορία μου και άλλων τόσων ανθρώπων. Σημαίνει τα πάντα για εμένα. Μη ξεχνάτε να είστε καλοί ο ένας με τον άλλο, η αγάπη πάντα κερδίζει στο τέλος. Θα σας δω σύντομα..».

View this post on Instagram

A post shared by Nemo (@nemothings)

Τα σχόλια της Μαρίνας Σάττι

Αμέσως μετά την ανάρτηση του βίντεο του νικητή, η Μαρίνα Σάττι άφησε ένα τρυφερό μήνυμα στο καλό της φίλο, δείχνοντας την υπερηφάνια και τη χαρά που είχε για τη νίκη του. «Ω ναι το έκανες!», έγραψε αναφορικά με το ότι κέρδισε την Eurovision.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του από την πρωτιά

Μετά την ανακοίνωση της νίκης του, το Nemo ανέβηκε ξανά στη σκηνή του Μάλμε για να πει το «The Code» και να παραλάβει το χαρακτηριστικό βραβείο του διαγωνισμού.

Όταν έσπασε το τρόπαιο

Λίγο μετά τη νίκη του, ο τραγουδιστής πανηγυρίζει στη σκηνή για τη νίκη του, εμφανώς συγκινημένος. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, το τρόπαιο προσγειώθηκε στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να σπάσει.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024