Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Olly Alexander σπάει τη σιωπή του μετά την εφιαλτική νύχτα στη Eurovision

Ο Olly Alexander σπάει τη σιωπή του μετά την εφιαλτική νύχτα στη Eurovision

Ο Olly Alexander έσπασε τη σιωπή του μετά τον τελικό της Eurovision που έφερε το Ηνωμένο Βασίλειο στη 18η θέση του μουσικού διαγωνισμού.

Λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision, ο Olly Alexander έσπασε τη σιωπή του.

Η εμφάνιση του Olly Alexander, που εκπροσωπούσε το Ηνωμένο Βασίλειο, στιγματίστηκε από προβλήματα με το μικρόφωνο μετά από μια σκληρή εβδομάδα για τον τραγουδιστή.

Ο Olly Alexander έσπασε τη σιωπή του μετά τη βραδιά που αποδείχτηκε εφιαλτική στον τελικό της Eurovision.

Η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για τον φετινό διαγωνισμό δεν έλαβε ψήφους από το κοινό που ψήφισε σε όλο τον κόσμο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο τραγουδιστής του Dizzy δέχτηκε επίσης ένα κύμα κριτικής από θαυμαστές που έκαναν μποϊκοτάζ στον διαγωνισμό μετά τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Ο Olly Alexander μοιράστηκε μια ανάρτηση στα Instagram Stories του το απόγευμα της Κυριακής που ανακοίνωνε τη νίκη του Nemo από την Ελβετία.

Τα συγχαρητήρια στο μεγάλο νικητή της Eurovision

«Nemo!!! Το έκανες!! Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Ήταν μεγάλη μου τιμή που βρέθηκε σε αυτό το ταξίδι μαζί σου. Έσπασες τον κώδικα».

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου έφερε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο που δεν πήρε κανέναν βαθμό από τους θεατές αλλά συγκέντρωσε 46 βαθμούς από τις κριτικές επιτροπές.

Ο Olly Alexander δεν κατάφερε να πείσει τους θεατές της Eurovision με την εμφάνισή του, αφήνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο στη 18η θέση του διεθνούς θεσμού μουσικής.

Η ερμηνεία και η σκηνική του παρουσία για το «Dizzy» στο Malmo Arena της Σουηδίας δεν κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό.

Οι θεατές αναφέρθηκαν στα πιθανά προβλήματα ήχου που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, πυροδοτώντας τον σχολιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς να αφήνει όσα προηγήθηκαν να του χαλάσουν τη διάθεση, ο Olly Alexander ερμήνευσε με πάθος το «Dizzy» και απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού που βρισκόταν στο Malmo Arena.

O Olly Alexander είχε υπογράψει επιστολή που καταδίκαζε το Ισραήλ ως «καθεστώς απαρτχάιντ» πριν από την αποκάλυψη ότι θα εκπροσωπούσε το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision.

Οι εκκλήσεις να αποσυρθεί από τη Eurovision

Δέχτηκε τότε μάλιστα έντονη κριτική από θαυμαστές και ακτιβιστές επειδή δεν αποχώρησε από τη φετινή εκδήλωση.

Το κίνημα Boycott, Divestment, Santions (BDS) που υποστήριζε το μποϊκοτάζ προέτρεπε τους θαυμαστές, τους οικοδεσπότες, τους ερμηνευτές και τους εργαζόμενους στη Eurovision να μποϊκοτάρουν τον φετινό διαγωνισμό και ενθάρρυνε τους θεατές να μη συντονιστούν για τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου.

Ο Olly Alexander απηύθυνε τις εκκλήσεις στον ίδιο να αποσυρθεί μιλώντας στο BBC. Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, το Queers For Palestine απηύθυνε μια τελευταία έκκληση στον Olly και του ζήτησε να αποχωρήσει την τελευταία στιγμή σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης.

«Μπορείς να ακούσεις τους θαυμαστές του να φωνάζουν σε όλη την Ευρώπη να κάνεις το σωστό και να μποϊκοτάρεις τη Eurovision;» ανέφερε μια ανοιχτή επιστολή προς τον τραγουδιστή.

«Olly, μόλις ανέβεις στη σκηνή το Σάββατο, δεν θα έχει γυρισμό. Ξέρουμε ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για εσένα. Το να σου ζητηθεί να θυσιάσεις μια τόσο μεγάλη στιγμή της καριέρας σου δεν είναι εύκολη επιλογή και εκτιμούμε τη σκέψη. Όπως πολλοί από εμάς γνωρίζουμε, η λήψη μιας θέσης μπορεί να είναι ειλικρινά προκλητική, αλλά η κοινότητά μας στάθηκε στο πλευρό σας με την επιστολή του Voices 4 London που έχετε υπογράψει. Ακόμα έχεις τη δύναμη να κάνεις τη διαφορά και όλοι σε κοιτάζουμε».

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024