Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράμα καλεί με… Ζορμπά στη συγκέντρωση στο Γαλάτσι

Ο Ράμα καλεί με… Ζορμπά στη συγκέντρωση στο Γαλάτσι

Η ηχητική υπόκρουση του βίντεο - κάλεσμα του Έντι Ράμα στη συγκέντρωση στο Γαλάτσι είναι από τη γνωστή σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη

Βίντεο – κάλεσμα στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο Γαλάτσι ανήρτησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Το βίντεο συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Αλέξη Ζορμπά να χορεύει το γνωστό συρτάκι, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται η φωτογραφία της Ακρόπολης με τις σημαίες της Ελλάδος και της Αλβανίας -που είχε αναρτήσει τις προηγούμενες μέρες- ο Έντι Ράμα στο Facebook. Η ηχητική υπόκρουση του βίντεο, μάλιστα, είναι από τη γνωστή σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Έντι Ράμα είχε αναρτήσει πρόσκληση για την εκδήλωση αναγράφοντας πως «μπορείτε να περάσετε μαζί μας αυτή την ξεχωριστή στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς της Ελλάδας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Γαλατσίου, στη σάλα Christmas Theater, που βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρου Βεΐκου 137, σήμερα στις 11:00.

Π. Μαρινάκης για Ράμα: Είναι ιδιωτική η επίσκεψη

Ερωτηθείς για την επίσκεψη του Έντι Ράμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης επισήμανε, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», πως πρόκειται για μια «ιδιωτική επίσκεψη» και πως θα φροντίσει η κυβέρνηση να υπάρχουν όλα τα μετρά ασφαλείας.

Υποστήριξε επίσης, ότι «δουλειά μας δεν είναι να ερμηνεύσουμε την σκοπιμότητα της επίσκεψης του Έντι Ράμα, δουλειά μας είναι με τις πράξεις μας να δείχνουμε το σεβασμό μας στο κράτος δικαίου».

«Η Ελλάδα δε φοβάται, αν υπάρξει κάποια αφορμή θα απαντήσουμε» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024