Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ποστέκογλου: «Τεστ για την ομάδα μας ο αγώνας με την Σίτι»

Ποστέκογλου: «Τεστ για την ομάδα μας ο αγώνας με την Σίτι»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αγγελος Ποστέκογλου, μίλησε ενόψει της προσεχής αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, καθώς την ερχόμενη Τρίτη θ’ αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι, στην προσπάθεια της ομάδας του βόρειου Λονδίνου, να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σίτι έχει 85 βαθμούς σε 36 αγώνες και η Άρσεναλ έχει 83, με τους «πολίτες» να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο εάν νικήσουν τα «σπιρούνια» και οι «κανονιέρηδες» δεν νικήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Spurs» βρίσκονται στην πέμπτη θέση, αφού έχασαν έδαφος στην μάχη για την τέταρτη με την Αστον Βίλα, καθώς υπέστησαν τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά επανήλθαν μετά την νίκη με 2-1 επί της Μπέρνλι, που υποβιβάσθηκε.

Η Αστον Βίλα φιλοξενεί την Λίβερπουλ την Δευτέρα και θα «επισκεφθεί» την Κρίσταλ Πάλας στην συνέχεια, ενώ η Τότεναμ φιλοξενούνται από την υποβιβασμένη, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Και η Τότεναμ χρειάζεται απαραίτητα τους έξι βαθμούς για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στο Champions League.

Οι δηλώσεις του

«Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς το βράδυ της Τρίτης με την Σίτι και θα είναι ένα μεγάλο τεστ, όπως και στο Σέφιλντ. Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα νικηφόρο παιχνίδι έναντι της Σίτι, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτό. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και αυτοί και η Άρσεναλ είναι το σημείο αναφοράς της διοργάνωσης αυτήν την στιγμή. Είναι 20 βαθμούς μπροστά μας και έχουμε λίγο έδαφος να καλύψουμε, αλλά είναι 95 λεπτά του ποδοσφαίρου και θα έχουμε μια ευκαιρία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τότεναμ, Αγγελος Ποστέκογλου.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024