Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Τελικός» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα

«Τελικός» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναμετρώνται σήμερα (12/5, 20:00) στην Τούμπα και αμφότεροι θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται (12/5, 20:00) απόψε στην εξ’ αναβολής μεταξύ τους αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη ώστε να συνεχίσουν να έχουν πιθανότητες για την κατάκτηση της Superleague.

Οι Πειραιώτες με «3 στα 3» αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση κατακτούν το πρωτάθλημα, κάτι που δεν ισχύει για τους Θεσσαλονικείς που θα θέλουν ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ σε περίπτωση που κάνουν αυτοί το απόλυτο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς αλλά ούτε τους Ορτέγκα, Ρίτσαρντς που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν. Στην αποστολή είναι όμως ο Κίνι που τα πήγε εξαιρετικά στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός και πάλι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλεξανδρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Μαρτίνς, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι δεν ανακοίνωσε αποστολή και είδε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να προπονείται κανονικά μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και όπως όλα δείχνουν, θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024