Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δηλώσεις του Μαρτίνες είναι «παράσημο» για τον Ολυμπιακό

Οι δηλώσεις του Μαρτίνες είναι «παράσημο» για τον Ολυμπιακό

Ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα τόνισε πως είχε όνειρο να πάρει το Conference league με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Conference League και στο μεγάλο λιμάνι προετοιμάζονται για την «μάχη» με την Φιορεντίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σηκώσουν το τρόπαιο το βράδυ της 29ης Μαΐου κόντρα στους «βιόλα» και στο μυαλό όλων κυριαρχεί η κατάκτηση της κούπας.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό της διοργάνωσης είναι ένα ποδοσφαιρικό έπος και για την αξία αυτής της επιτυχίας μίλησε ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο γκολκίπερ της αγγλικής ομάδας κατέκτησε πριν από ενάμιση χρόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Αργεντινής, στον τελικό με την Γαλλία και όχι μόνο.

Υπήρξε καθοριστικός και σε άλλα μεγάλα ματς της Αργεντινής στη διοργάνωση.

Έχουν λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα είπε ο τερματοφύλακας της Βίλα κι ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο.

«Είμαι πληγωμένος και νιώθω απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό μας. Βρεθήκαμε τόσο κοντά στον τελικό και θα ήταν όνειρο να σηκώσω το τρόπαιο γι’ αυτή την ομάδα».

Εδώ λοιπόν μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, μέσα από τα λεγόμενα ενός ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει το πιο μεγάλο και σημαντικό τρόπαιο που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνες λοιπόν που πριν από ενάμιση χρόνο είχε πάρει το Μουντιάλ, έχοντας μάλιστα όπως προαναφέραμε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της Αργεντινής, μίλησε για όνειρο.

Ότι θα ήταν όνειρο γι’ αυτόν να παίξει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο το βράδυ της 29ης Μαΐου. Αυτά τα λόγια από τον πολύπειρο τερματοφύλακα της Βίλα, φανερώνουν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Άστον Βίλα «καίγονταν» για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της ΟΠΑΠ Αρένα, επί τούτου δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Ο προπονητής της, Ουνάι Έμερι επιθυμούσε διακαώς την πρόκριση όπως και οι παίκτες της αγγλικής ομάδας, όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Αργεντίνου πορτιέρε.

Με λίγα λόγια ένας παίκτης που έχει κατακτήσει την κορυφή του (ποδοσφαιρικού) Έβερεστ, δηλώνει ότι είναι πληγωμένος και απογοητευμένος που δεν θα καταφέρει να παίξει στον τελικό του Conference League.

Μετά από την συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν χρειάζονται άλλα λόγια για να περιγράψει κάποιος το μέγεθος της επιτυχίας των «ερυθρόλευκων».

Ο Μαρτίνες τα είπε όλα με λίγες λέξεις κι αυτή η δήλωση του τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής, είναι παράσημο για τον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Κι εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι τελευταίο, το οποίο παραδέχθηκαν πρώτοι απ ‘ όλους ο προπονητής και οι παίκτες της αγγλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό, καθώς κυριάρχησε και στους δύο ημιτελικούς απέναντι στη Βίλα. Κι αυτό όπως και να το κάνουμε «μετράει» πολύ.

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024