Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Το πρώτο σετ μού έδωσε αυτοπεποίθηση»

Σάκκαρη: «Το πρώτο σετ μού έδωσε αυτοπεποίθηση»

Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά το ματς στάθηκε στην κατάκτηση του κρίσιμου πρώτου σετ που έπαιξε κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του ματς και δήλωσε χαρούμενη που συνεχίζει στο Rome Masters.

Παρά το γεγονός ότι, στο πρώτο σετ, συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Ανχελίνα Καλίνινα (Νο 31 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στην Ρώμη, καθώς επικράτησε της Ουκρανής πρωταθλήτριας με 7-6(4), 6-0.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάκτηση του πρώτου σετ ήταν καθοριστική για να πάρει τη νίκη. Παράλληλα ευχαρίστησε τη μητέρα της με αφορμή τη γιορτή της μητέρας για τη στήριξη που της έχει παρέχει μαζί με τον πατέρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη στο flash interview:

«Ήταν ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ. Δεν παίξαμε και οι δύο αρκετά καλά, πιέζαμε συνεχώς η μια την άλλη και ήταν σημαντικό για μένα που το πήρα, γιατί μου έδωσε αυτοπεοποίθηση για τη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξε το δεύτερο σετ και φυσικά που συνεχίζω».

Για το ότι έχει υποστηρικτές στη Ρώμη, μιας και η Ελλάδα είναι κοντά στην Ιταλία: «Κατ’ αρχάς να ευχηθώ χρόνια πολλά στις μητέρες. Είναι η μαμά μου στις εξέδρες. Σε όλο τον κόσμο οι μαμάδες ήταν σημαντικές για όλους. Υπήρξε αθλήτρια, είναι σημαντικό για μένα που έχω δύο σπουδαίες γονείς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου. Ως προς το άλλο λένε «una faccia, una razza», δεν είναι τυχαίο αυτό. Περιμένω να σας δω αύριο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ουνιόν Χάουζ. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024